GTD Making It All Work – London 2011

Fredag den 16.september gikk GTD Making It All Work av stabelen med David Allen. Dette ble mitt andre GTD Making It All Work seminar og skuffet ikke. Selv om jeg har holdt på med Getting Things Done i over 5 år nå og har 3 GTD Mastering Workflow og ett GTD Making It All Work under beltet fra før fikk jeg mer dybde og lærte noe jeg hadde gått glipp av tidligere.

Nedenfor finner du bilder fra selve seminaret og fra området rundt seminarhotellet – Canary Wharf i London.

Sikler du på et slikt seminar? Legg igjen en kommentar! :-)

Relaterte artikler

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. For første gang i Norden: David Allen seminar! - 12.03.2014

    […] Jeg (Morten P Røvik) har vært på dette seminaret 3 ganger. Du se noen bilder fra ett seminarene her. […]

Legg igjen en kommentar


Les vår personvernerklæring og hvordan vi bruker informasjonskapsler/cookies

Gratis: Lær mer om GTD - metodikken

Abonner på vårt gratis inspirasjons-nyhetsbrev!