Webinarserie: GTD Masterclass

Webinar GTD Masterclass

Getting Things Done® Masterclass

Velkommen til en rekke live webinarer som hjelper deg å bli mer produktiv og få mer gjort når du jobber hjemmefra. Det har aldri vært viktigere å prioritere riktig, og bruke din tid på de viktige og riktige tingene. Vi har derfor valgt å gjøre alle GTD Masterclass tilgjengelig for deg helt gratis.

På hvert webinar utforsker våre produktivitetseksperter ulike aspekter av Getting Things Done. De beste teknikkene og metodene for å bli mer produktiv, mer fokusert og øke din evne til å rett og slett være tilstede, er nå bare et klikk unna.

Hvert live webinar varer i 45 minutter. Det er gratis å delta på alle webinarene i listen under.

Meld deg også på GTD nyhetsbrev, som inneholder praktiske tips og råd om hvordan Getting Things Done kan brukes i hverdagen,

Getting Things Done fungerer for alle

En av de viktigste årsakene til at GTD har blitt så godt tatt i mot over hele verden er fordi metodikken fungerer for alle. Det har blitt lagt ned mye arbeid i å forenkle de prosessene som gjør at vi får ting gjort i hverdagen, slik at man står igjen med det helt grunnleggende rammeverket som bare må på plass for at løse tråder skal bli til løste oppgaver og fullførte prosjekter.

Svært mange er ikke klar over hvor mye tid de bruker på å tenke gjennom ting i løpet av en arbeidsdag. Vage eposter, uklare bestillinger, usikkerhet, stress og stadige avbrytelser bidrar til at vi ikke jobber så fokusert som vi kanskje liker å tro. Selv om du kanskje tenker at du bruker all arbeidstiden din på å utføre oppgaver, så er det sjelden tilfelle. Mye av tiden går med til å definere arbeidet ditt. I GTD finner du rett og slett den raskeste og minst energikrevende fremgangsmåten for å gjøre nettopp det.

I tillegg viser GTD deg hvordan en enkel, strømlinjeformet modell kan hjelpe deg å finne igjen arbeidet ditt akkurat når du trenger å se det. GTD er basert på hvordan hjernen vår faktisk fungerer, ikke hvordan vi skulle ønske at den fungerte. Vi kan ikke huske alt, samtidig, og det eneste vi oppnår ved å prøve å gjøre nettopp det, er utbrenthet og stress. Når du lager et GTD-system, kan du stole på at du finner igjen alt du trenger, samtidig som du frigjør plass i hjernen til å være strategisk, kreativ og tilstede med de som betyr mest for deg.

Lurer du fremdeles på om GTD er noe for deg? Bli med på GTD Masterclass, og lær enda mer om hvorfor tusenvis av mennesker ikke kan se for seg en hverdag uten GTD.


Les vår personvernerklæring og hvordan vi bruker informasjonskapsler/cookies