Kreativitet og GTD

GTD Podcast - kreativitet og GTD

GTD Podcast – kreativitet og GTD

Noen lever i den villfarelsen at Getting Things Done (GTD) metodikken ikke er for de kreative sjeler. Og at struktur kveler kreativitet.

For oss som kjenner metodikken og mener oss jevnt over kreative vet at dette ikke stemmer. Jeg har fra jeg var liten vært en kreativ sjel og i min siste jobb fikk jeg godt utløp for min skapertrang. Som webdesigner er man ofte i førersetet for en designprosess med mange løse tråder. Mange løse deler som skal komme sammen for at resultatet skal bli bra. Har du ikke en struktur for å fange opp kreativiteten og en metodikk for å strukturere resultatet av den, blir det mye frustrasjon og lite skapt.

Et hode som er tomt og ikke fylt med «det må jeg ikke glemme» – er mer kreativt. Du får godt med pusterom som du kan bruke til kreativitet.

Men ikke ta mitt ord for det. I lydfilen under snakker produser, låtskriver og musiker Evan Taubenfeld og advokat Danny Passman med David Allen og Kelly Forrister om kreativitet og GTD.

Du kan abonnere på podcaster som denne, fra David Allen Company 

Relaterte artikler

Ingen kommentarer enda

Legg igjen en kommentar


Les vår personvernerklæring og hvordan vi bruker informasjonskapsler/cookies

Gratis: Lær mer om GTD - metodikken

Abonner på vårt gratis inspirasjons-nyhetsbrev!