GTD Nivå 1: Oppstartspakke

Ønsker du å bli mer effektiv i jobben? Få gjort mer av de riktige tingene? Kanskje stresse litt mindre? Få mer oversikt og kontroll over alt du har forpliktet deg til? Oppleve mer mestring i hverdagen? Lær deg Getting Things Done på rekordtid med vår Oppstartspakke!

Velkommen til et praktisk kurs som tar utgangspunkt i arbeidsflyten i din hverdag for å lære deg de fem stegene i Getting Things Done® (GTD). På dag 1 vil du lære den grunnleggende tankeprosessen for å kunne fatte tydelige beslutninger og håndtere alle dine forpliktelser.

«Jeg jobber mye med GTD. Synes at dette har gjort min organisering av tid og oppfølging mye bedre.»
– Kursdeltaker, 6 måneder etter kurset

På dag to av kurset retter vi fokuset mot å etablere ditt eget GTD system og fylle det med innhold. Dette er en workshop med et svært praktisk og konkret innhold. Målet er at du ved slutten av workshopen skal være fullt ut i stand til å bruke ditt nye GTD-system i møte med din hverdag både på jobb og hjemme.

Jeg vil vite mer om kursets innhold og oppbygning

Undervisningen fortsetter etter kurset via en app på din mobiltelefon. Du mottar påminnelser, tips og råd og kan repetere metodikken over tid. Du får tilgang til lærerike videoer, dokumenter, artikler og andre ressurser, inkludert 60 dagers tilgang til videoundervisning i utvalgte temaer som gir deg et dypdykk i metodikken.

Kurset gjennomføres med et begrenset antall deltakere, slik at hver deltaker får god oppfølging og optimalt utbytte fra kursdagen. Dersom du er medlem av fordelsprogrammet til Aftenposten, BT eller Stavanger Aftenblad får du kurset til rabattert pris.

Dato: onsdag 10. november, 2021
Tidspunkt: 09.00 - 16.30
Til dato: torsdag 11. november, 2021
Tidspunkt: 09.00 - 12.30
Påmeldingsfrist: torsdag 28. oktober, 2021
Kursholder: Espen Agøy Hegge
Arrangør:
Pris ikke medlem: 7.500,-
Pris medlem: 6.000,-
Sted: Akersgata 55, Oslo (Se kart)


Les vår personvernerklæring og hvordan vi bruker informasjonskapsler/cookies

Gratis: Lær mer om GTD - metodikken

Abonner på vårt gratis inspirasjons-nyhetsbrev!