Kurskalender GTD kursserie: Mestre arbeidsflyten

Virtuelle kurs

Vårt online grunnkurs, GTD Fundamentet, består av 3 økter på 120 minutter som leveres til samme tidspunkt over tre påfølgende dager.
Pris: 5.000,-

GTD online oppstartspakke er vårt all inclusive-kurs som i tillegg til grunnkurset over inkluderer ekstra webinar som hjelper deg å komme raskest mulig i gang med GTD. Klikk på det enkelte kurs under for å lese mer om program og innhold.
Pris: 6.500,-

GTD Prosjekter & Prioriteringer er vårt kurs for viderekomne, og leveres som grunnkurset i 3 økter på 120 minutter. Kurset forutsetter kjennskap til Getting Things Done på nivå med fullført GTD Oppstartspakke. Kurset inneholder mye egenarbeid, coachet av våre instruktører, slik at du får brukt tiden best mulig for å forbedre og oppgradere ditt eksisterende GTD-system.
Pris: 5.000,-

GTD Installasjon & Implementering hjelper deg å komme raskt i gang med metodikken. De fleste modulene leveres som en integrert del av bedriftsinterne opplæringspakker, men webinaret GTD Installasjonslab leveres som åpent webinar.
Pris: 1.500,-

Ingen planlagte seminarer.

Fysiske kurs

Vi leverer for tiden ikke åpne fysiske kurs, men viser til våre virtuelle kurs istedet. Ønsker du bedriftsinternt seminar? Ta kontakt med oss om pris og tilgjengelighet.


Les vår personvernerklæring og hvordan vi bruker informasjonskapsler/cookies

Gratis: Lær mer om GTD - metodikken

Abonner på vårt gratis inspirasjons-nyhetsbrev!