Litt hjelp på GTD-veien

Trenger du litt hjelp med å komme videre på GTD-veien?

Alle som begynner å bruke Getting Things Done, meg selv inkludert, vil støte på problemer og spørsmål underveis. Problemer og spørsmål som vi ikke klarer å løse på egenhånd, hvor vi trenger hjelp og råd fra andre.

Frustrasjon

Eks: Er det viktig at du skiller mellom ting du skal gjøre noe med og ting du kanskje skal gjøre noe med? Og hva med informasjon som du bare trenger å ta vare på? Hvor havner det?

Eks: Hvilke verktøy er de beste i min teknologiske hverdag?

Noen tar seg råd til coaching for å få satt skapet på plass. Andre har ikke budsjett til dette og her kommer Meetup.com, Facebook-gruppene og GTD Connect inn.

Vi har laget Meetup.com grupper for flere byer i Norden. Disse gruppene er der for at du skal lære deg GTD godt. Medlemmene i disse gruppene møtes jevnlig, enten virtuelt eller ansikt til ansikt, for å diskutere beste praksis og utveksle tips og triks.

Det er alltid med en sertifisert GTD-instruktør i disse møtene for å svare på spørsmål og være en ressurs for medlemmene. Og noen ganger dukker selveste David Allen, opphavsmannen til GTD, opp og svarer på spørsmål. Det er gratis å være medlem i gruppene.

Du finner din GTD meetup-gruppe her:

Oslo GTD Gathering
Trondheim GTD Gathering
GTD Copenhagen
GTD Aarhus
GTD Malmø/Lund
Personlig produktivitet och GTD, Stockholm

Facebook-gruppene har det samme formål som meetup.com gruppene, nemlig at du skal lære deg GTD godt. De finnes i følgende land:

GTD Masterclass Norge
GTD Masterminds Danmark

For deg som ønsker å kunne stille dine spørsmål i et profesjonelt forum og ha tilgang til David Allen Companies fulle bibliotek av ressurser kan jeg anbefale GTD Connect. Det koster noen kroner i året, men er en svært god ressurs for deg som ønsker å lære raskt.

GTD Connect medlemskap

Uansett hvilken vei du velger for å lære deg GTD så ønsker jeg deg lykke til på ferden. Den leder til indre ro, oversikt og kontroll!

 

Ingen kommentarer enda

Legg igjen en kommentar


Les vår personvernerklæring og hvordan vi bruker informasjonskapsler/cookies

Gratis: Lær mer om GTD - metodikken

Abonner på vårt gratis inspirasjons-nyhetsbrev!