Notater i dusjen – AquaNotes

AquaNotes - bak- og forside

En av mine mantras når jeg lærer bort GTD er at det eneste stedet du har unnskyldning for å ikke få en idé ut av hodet er i dusjen. Det mantraet er nå erklært ugyldig!

Med AquaNotes kan du ta notater under rennende vann om du ønsker det uten problemer! Selve notatet krøller seg en liten smule etter det tørker, men skriften er helt tydelig og lett leselig.

Så nå kan idéer fanges i det våte element også!

Når jeg bestilte fra http://www.myaquanotes.com/ så bestilte jeg likeså godt 3 blokker – det kom fint under tollgrensen.

Og siden jeg er av den delende sorten har jeg lyst til å gi bort to av de!

Det var Thomas Moen som tipset meg om AguaNotes så han får en av de to ekstra blokkene og en blyant. Gratulerer Thomas :-)

Men den siste kan du få! Skriv en kommentar i feltet under og begrunn hvorfor du skal få den og du er med i trekningen.

Jeg trekker fredag 15.04 ca kl 15:00 -så sjekk tilbake om du har vunnet.
Oppdart 17.04.11:
Da har jeg (endelig) trukket vinneren. Og vinneren ble: Daniel Kragset!
Juryens begrunnelse: en kar som tar med seg iPhone i en plastpose inn i dusjen trenger et mer vannfast verktøy for å fange ideer med!

Takk for alle som har lagt igjen sin søknad!

, , , , ,

8 responser til Notater i dusjen – AquaNotes

 1. Stian Hübener 11.04.2011 den 20:49 #

  luv it! Har som mange kun to fristeder for braindumping; dusj og seng. Seng er mer min egen skyld da jeg ikke orker hele rutinen med å skru på lys og styre for å få ned tankene, men nå fins det i det minste en løsning for å ha god samvittighet etter dusjen!

 2. Daniel Kragset 11.04.2011 den 21:02 #

  Jeg har ett sted hvor jeg blir kreativ. Det er badet, da dusjen… Jeg pleier å gjenta de kreative iderne for meg selv mange ganger, men glemmer de alltid i dt jeg går ut av dusjen. Denne blokka ville gjort det mye lettere.

  Til info, denne posten er skrevet fra iPhone i dusjen i vanntett pose :D

 3. Morten H 11.04.2011 den 22:20 #

  Neste gang jeg holder foredrag, skal ingen beskylde meg for å være tørr når manus er skrevet under et fossefall av gode ideer.

 4. Monica 12.04.2011 den 08:51 #

  For et genialt produkt!

  Digger det :D

 5. Dag Austvik 12.04.2011 den 13:45 #

  Jeg skal på dykkekurs (muligens), og da er det jo veldig trist om instruktøren ikke klarer å få gitt meg beskjed om at det er en veldig stor fisk bak meg som ser svært sulten ut. Det er jo ikke lett å lese på leppene under vann akkurat, så derfor er denne blokken midt i blinken, eller midt i vannet!!

 6. Bendik Hallstensen 12.04.2011 den 18:56 #

  Dusjen er et fint sted for å få ut kreativitet!
  Samtidig som vannet renner ut, renner kreativiteten inn.

  Eneste problemet er at man som regel har glemt alt man tenkte på når man er ferdig å dusje.

 7. Glenn Bech 13.04.2011 den 15:55 #

  Hei,

  Dette ser ut som et superprodukt. Vinner jeg ikke trekkningen din må jeg neste kjøpe det selv. I dusjen løser man verdensproblemer :-) De beste Android App-Ideene mine kommer der. Med en slik går de ikke til spille :-)

 8. Morten P Røvik 17.04.2011 den 09:53 #

  Og vinneren ble: Daniel Kragset!

Legg igjen en kommentar


Les vår personvernerklæring og hvordan vi bruker informasjonskapsler/cookies

Gratis: Lær mer om GTD - metodikken

Abonner på vårt gratis inspirasjons-nyhetsbrev!