Møt Karl Ivar

Karl Ivar Refseth - Certified GTD Trainer

Karl Ivar Refseth – Certified GTD Trainer

Karl Ivar Refseth arbeider som utøvende musiker innen improvisasjon, holder kurs i Getting Things Done og er en av to som har tittelen GTD Certified Workflow Coach i Norge.

Han har et genuint ønske om å hjelpe folk til å stresse mindre og å kunne være mer tilstede i sine liv, samt å formidle enestående musikkopplevelser.

Han er utdannet fra Norges Musikkhøgskole og Jazz-Institut Berlin, har spilt over 600 konserter over hele verden, og gjennomført ca 300 musikk-seminarer i grunnskolen.

Karl Ivar er naturmenneske, og trives aller best over tregrensa med telt og primus i sekken. Han er veldig glemsk, og i så henseende et levende eksempel på at GTD-metodikken kan hjelpe de aller mest kaotiske av oss til å få ting under kontroll uten å stresse.

Ta kontakt med Karl Ivar her
Les hvilke referanser han har fått her

Karl Ivar Refseth introduserer seg selv – fra GTD-kurs i Brumunddal:

Se videoen på Vimeo.

Karl Ivar Refseth - Certified GTD TrainerGTD Coach sertifikatGTD Virtual Coach sertifikat

Referanser kurs:

«Jeg har lært meg GTD med hjelp av Karl Ivar. Han er meget dyktig å lære bort og inspirerer meg veldig i min jobb for en stressfri hverdag. I dag skjønner jeg ikke hvordan jeg klarte meg før jeg tok i bruk GTD-metoden. At Karl Ivar var så støttende den første tida etter seminaret er jeg veldig takknemlig for i dag.»

Daniel Ribbing, daglig leder, Sylinderakutten AS

«Jeg ble kjent med GTD gjennom et kurs for næringslivet i Ringsaker kommune. For meg som nybegynner i GTD metoden har jeg nå fått et verktøy som raskt gir meg kontroll når jeg har vært borte noen dager, eller det har hopet seg opp i mail og oppgaver.»

Heidi T. Karlsen, Ringsaker

«Karl Ivar er en super kursleder. Han motiverte meg fra første stund, og jeg skjønte fort viktigheten av å lære seg metodikken, og få den inn som en del av hverdagen.»

Hilde H. Nordgaard, Zigma360 AS

«Karl Ivar er en trener som bryr seg om klientene sine, og virkelig ønsker at du skal få en bedre hverdag med GTD. Han har en tydelig og engasjert form, og kan det han snakker om veldig godt. Han er rett og slett en tillitsvekkende og dyktig trener som jeg vil gi mine beste anbefalinger.»

Mona Renolen, deltaker, GTD Fundamentet.

«Karl-Ivars personlige historie om veien fra retningsløst kaos til gjennomtenkt kontroll var levende og inspirerende. Hvis han kan få til GTD, kan alle, tenker jeg.»

K. M. Helén Møller, Production responsible – DNV GL AS

«Overfylt på pulten, på PCen, i inboksen, i hodet og sjela? GTD gir enkle, konkrete tips til hvordan du kan rydde og bli mer produktiv – og samtidig stresse mindre.»

Guro Sollien Eriksrud, prosjektleder i Oslo Røde Kors

«Seminaret med Karl Ivar i Ringsaker var en vekker for min personlige produktivitet, og jeg har fått spisset daglige rutiner som senker stress og øker effektivitet.»

Ole Berg, Gründer og daglig leder, Kvitsand Hytter, Brøttum

«…det fantastiske er at jeg merker at GTD gjør at jeg får til disse tingene som jeg brenner for og kommer i flytsona med, i tillegg til å hjelpe meg med å prioritere bort andre ting som ikke er så viktig. Jeg elsker papirsystemet jeg har satt opp.»

Annonym deltaker, GTD Fundamentet

«Karl Ivar er en ivrig foredragsholder som fenger. Man blir fyllt av energi av å møte ham»

Anonym- tilbakemelding, deltaker, GTD Fundamentet

«Kursleder med sjelden god formidlingsevne, ekte, troverdig, morsom, smittende engasjement. En personlig stil med bruk av egne erfaringer, flink til å lytte, men også dyktig til å knytte gruppen sammen og få deltakerne til å dele med andre. Opplæring av en tenkemåte og struktur som skolen burde gitt alle, men som ikke er der i tilstrekkelig grad, noe folk flest må finne ut av på egen hånd gjennom livet. Kunne spart mye strev og bortkasta tid om jeg hadde hatt denne metoden inne tidligere. Svært aktuelt tema både for ungdom og voksne.

Jeg fikk det jeg ikke visste jeg ville ha, og det er alltid fantastisk å oppleve at det er noe der som kan gjøre livet enklere. Høg kvalitet på kursmateriellet og mulighet for oppfølging videre er en del av et gjennomarbeidet helhetskonsept. Blir gjerne med på samme program og samme kursleder en dag til om muligheten skulle by seg. Anbefaler å sette av tid til å få ting gjort!»

Brit Skurdal Braastad,
Daglig leder og vertinne,
Simenstad Gård,
www.simenstadgard.no

Referanser coaching

«Dagene med Karl Ivar og GTD har gitt meg kontroll på innboks og prosjekter. Mindre kaving, mindre stress, bedre prioriteringer og ikke minst bedre beslutninger. Musikkbransjen er i forkant av den digitale revolusjonen. Norge er helt i forkant av utviklingen i den globale musikkbransjen. Vi kan ikke spørre noen. Vi er inne i en ekstrem endring – fremdeles akselererende. De tjenestene vi leverer artistene nå er ikke de samme vi skal levere i fremtiden. Den posisjonen vi har nå er ikke den posisjonen vi må ha i fremtiden. Det viktigste disse dagene har gitt meg er tid til å se fremover – tid til å tenke, tid til å jobbe med visjoner, tid til å jobbe med strategi»

Bjørn Rogstad. General Manager, Universal Music Norge

«Karl Ivar var i stand til å avdekke de svake sidene i systemet mitt, og hjalp meg ved enkle midler til å gjøre de sterkere. Han holdt energien min oppe hele tiden. Han fikk meg til å føle at jeg kunne mestre dette. Han er fantastisk, og jeg er for alltid takknemlig!»

Bjørg Thorhallsdottir, kunstner, inspirator, forfatter og foredragsholder

«Etter bare en coaching session med Karl Ivar så kan jeg si at han gir et laserfokus på hva du bør se på i ditt GTD-system. Han har evnen til å raskt sette seg inn i din situasjon og leder deg pedagogisk gjennom de delene hvor du fremdeles har en vei å gå. Anbefales på det varmeste.»

Kenneth Aar

«Karl Ivar Refseth har gitt meg en topp innføring i GTD metodikken og er absolutt å anbefale som coach!»

David Cariano Timme

Karl Ivar is the coach I trust. Not only is he extremely knowledgable, but also very human. A rare combination indeed. His own practical experiences made Karl Ivar a empathetic and goal-oriented solution partner for me. As a result Karl Ivar’s coaching has a long-lasting effect that goes beyond the expected outcomes. I highly recommend Karl Ivar to anybody interested in GTD.

Adam Langer- Independent Booking Agent and Organiser of Concerts and Cultural Events, Berlin.

The GTD coaching was a life-changer for me! The system unifies all other techniques that I’ve more or less used and brings everything to the point in a super structured way. Karl Ivars coaching was done in a very sympathetic and highly efficient way. I’m thrilled!

Prof. Sebastian Studnitzky (musician, professor, ceo of XJAZZ festival/network), Berlin


Les vår personvernerklæring og hvordan vi bruker informasjonskapsler/cookies

Gratis: Lær mer om GTD - metodikken

Abonner på vårt gratis inspirasjons-nyhetsbrev!