fbpx

Møt Karl Ivar

Karl Ivar Refseth - Certified GTD Trainer

Karl Ivar Refseth – Certified GTD Trainer

Karl Ivar Refseth arbeider som utøvende musiker innen improvisasjon, og kursholder i Getting Things Done for produktivNorge.

Han har et genuint ønske om å hjelpe folk til å stresse mindre og å kunne være mer tilstede i sine liv, samt å formidle enestående musikkopplevelser.

Han er utdannet fra Norges Musikkhøgskole og Jazz-Institut Berlin, har spilt over 600 konserter over hele verden, og gjennomført ca 300 musikk-seminarer i grunnskolen.

Karl Ivar er naturmenneske, og trives aller best over tregrensa med telt og primus i sekken. Han er veldig glemsk, og i så henseende et levende eksempel på at GTD-metodikken kan hjelpe de aller mest kaotiske av oss til å få ting under kontroll uten å stresse.

Ta kontakt med Karl Ivar her
Les hva seminardeltakere sier om ham her

Karl Ivar Refseth - Certified GTD Trainer

Karl Ivar Refseth – Certified GTD Trainer

Referanser:

«I dag skjønner jeg ikke hvordan jeg klarte meg før jeg tok i bruk GTD-metoden. At Karl Ivar var så støttende den første tida etter seminaret er jeg veldig takknemlig for i dag»

Daniel Ribbing, daglig leder, Sylinderakutten AS

”Karl Ivar er en super kursleder. Han motiverte meg fra første stund, og jeg skjønte fort viktigheten av å lære seg metodikken, og få den inn som en del av hverdagen.”

Hilde H. Nordgaard, Zigma360 AS

«Karl Ivar er en trener som bryr seg om klientene sine, og virkelig ønsker at du skal få en bedre hverdag med GTD. Han har en tydelig og engasjert form, og kan det han snakker om veldig godt. Han er rett og slett en tillitsvekkende og dyktig trener som jeg vil gi mine beste anbefalinger.»

Mona Renolen, deltaker, GTD Fundamentet.

”Karl-Ivars personlige historie om veien fra retningsløst kaos til gjennomtenkt kontroll var levende og inspirerende. Hvis han kan få til GTD, kan alle, tenker jeg.”

K. M. Helén Møller, Production responsible – DNV GL AS

”Overfylt på pulten, på PCen, i inboksen, i hodet og sjela? GTD gir enkle, konkrete tips til hvordan du kan rydde og bli mer produktiv – og samtidig stresse mindre.”

Guro Sollien Eriksrud, prosjektleder i Oslo Røde Kors

«…det fantastiske er at jeg merker at GTD gjør at jeg får til disse tingene som jeg brenner for og kommer i flytsona med, i tillegg til å hjelpe meg med å prioritere bort andre ting som ikke er så viktig. Jeg elsker papirsystemet jeg har satt opp.»

Annonym deltaker, GTD Fundamentet

«Karl Ivar er en ivrig foredragsholder som fenger. Man blir fyllt av energi av å møte ham»

Anonym- tilbakemelding, deltaker, GTD Fundamentet

”Kursleder med sjelden god formidlingsevne, ekte, troverdig, morsom, smittende engasjement. En personlig stil med bruk av egne erfaringer, flink til å lytte, men også dyktig til å knytte gruppen sammen og få deltakerne til å dele med andre. Opplæring av en tenkemåte og struktur som skolen burde gitt alle, men som ikke er der i tilstrekkelig grad, noe folk flest må finne ut av på egen hånd gjennom livet. Kunne spart mye strev og bortkasta tid om jeg hadde hatt denne metoden inne tidligere. Svært aktuelt tema både for ungdom og voksne.

Jeg fikk det jeg ikke visste jeg ville ha, og det er alltid fantastisk å oppleve at det er noe der som kan gjøre livet enklere. Høg kvalitet på kursmateriellet og mulighet for oppfølging videre er en del av et gjennomarbeidet helhetskonsept. Blir gjerne med på samme program og samme kursleder en dag til om muligheten skulle by seg. Anbefaler å sette av tid til å få ting gjort!

Brit Skurdal Braastad,
Daglig leder og vertinne,
Simenstad Gård,
www.simenstadgard.no


Les vår personvernerklæring og hvordan vi bruker informasjonskapsler/cookies