Personvern

Retningslinjer for personvern

produktivNorge AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Vi håndterer dine personopplysninger på en sikker måte.

Personopplysninger

Når du bestiller kurs på produktivnorge.no trenger vi navn, adresse og e-post. Dette er nødvendig for å kunne behandle din bestilling og kontakte deg hvis det skulle være behov. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering, jfr bokføringsregelverket. Denne historikken slettes ikke, og oppbevares hos G Suite som databehandler (G Suite databehandleravtale). Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Informasjon om påmeldinger til kurs og annen aktivitet på nettsiden varsles produktivNorge via Slack, som innebærer at Slack er databehandler for disse opplysningene (Slack databehandleravtale). Varsler i Slack slettes automatisk etter 90 dager. Databehandler for alle opplysninger som sendes inn via skjema på vår nettside er MinHost (MinHost databehandleravtale). Databehandler for kredittkortopplysninger knyttet til kjøp av kurs eller webinar er Stripe Payments Europe Ltd (Personvernerklæring Stripe). Disse opplysningene blir kun brukt til å gjennomføre kjøpet, og blir deretter slettet.

Videre har vi en databehandleravtale med Pipedrive EU for lagring av informasjon om våre kunder. Informasjon som lagres er firmaets navn, kontaktperson(er), kontaktinfo og evt deltakelse på våre kurs eller webinar. Personopplysningene som Pipedrive EU håndterer overføres ikke til land utenfor EU, og deres forpliktelser og ansvar forøvrig er nedfelt i databehandleravtalen. (Pipedrive EUs personvernerklæring)

Personopplysninger til tredjepart

produktivNorge AS selger ikke personopplysninger til tredjepart. Tredjepart kan bare få innsyn i opplysninger vi har lagret hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for produktivNorge. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. I tillegg vil produktivNorge alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

Nettstatistikk

Vi samler inn opplysninger om besøkende på produktivnorge.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra produktivNorge til andre aktører.

Søk

produktivNorge lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i søk på nettstedet. Formålet med lagringen er å gjøre sidene våre bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i Google Analytics, og de blir bare lagret i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Nyhetsbrev

produktivNorge sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger per måned via epost. Mailchimp er vår databehandler som administrerer abonnenter og sender ut nyhetsbrev. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere navn og e-postadresse. I løsningen føres det aggregert statistikk over brukeres aktivitet i nyhetsbrevet. Det logges hvor mange ganger et nyhetsbrev åpnes, hvor mange ganger ganger lenken til en artikkel er klikket på, hvor mange som melder seg av, og hvor mange e-poster vi får i retur.

Dersom du tar i bruk nyhetsbrevtjenesten vår, samtykker du til at vi oppbevarer navnet ditt og e-postadressen din i en database. Du kan når som helst slutte å abonnere på nyhetsbrevet ved å klikke på avmeldingslenken som følger med i hvert nyhetsbrev. Epostadressen kan lagres hos Mailchimp for å forhindre at personer som ikke ønsker å abonnere på nyhetsbrevet blir påmeldt flere ganger.

Informasjonskapsler / Cookies

Les mer om hvordan vi håndterer cookies

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. produktivNorge har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av våre systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger produktivNorge ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Kontaktinformasjon

Postadresse: Balder Allé 2, 2060 Gardermoen

E-post: post@produktivnorge.no

Telefon: +47 63 99 55 33

Du kan også kontakte oss via vårt webskjema.


Les vår personvernerklæring og hvordan vi bruker informasjonskapsler/cookies