Getting Things Done® podcast from GTDnordic

Getting Things Done® podcast


Svært mange bruker podcasts for å lære noe nytt, og vi er derfor glade for å kunne dele våre tanker, tips og råd med dere gjennom vår Getting Things Done-podcast! For å opprettholde og støtte din egen GTD-praksis, er det viktig med regelmessig refleksjon og revisjon. Denne podcasten er ett av våre tilbud for å hjelpe deg å gjøre nettopp det.

GTDnordic underviser i GTD-metodikken i hele Norden, så vi har derfor valgt å ta opp vår podcast på engelsk. Slik kan flest mulig få glede av den. I de kommende episodene kommer vi til å snakke om hva GTD er, dele tips og råd med deg, lage intervju med spennende gjester og mye annet.

Abonner på podcasten

Lytt og abonner på podcasten, så er du trygg på at du ikke går glipp av en episode. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og feedback på episodene, vi vil gjerne høre fra deg! Legg også gjerne igjen en review der hvor du finner dine podcasts.

Andre ressurser
Har du lyttet til alle episodene og vil lære mer om Getting Things Done? Sjekk våre gratis artikler, skrevet av våre sertifiserte Trainere. Følg også gjerne den offisielle GTD-podcasten, den anbefales på det varmeste!

Har du iPhone og ser denne siden på PC/Mac? Åpne kameraappen på iPhone og pek kameraet på denne koden – og tapp på toppen av skjermen når du får en «Åpne apple.co i Safari». Dette åpner automatisk Apple Podkaster og du kan klikke på Abonner eller på høre enkeltstående episoder.


Les vår personvernerklæring og hvordan vi bruker informasjonskapsler/cookies

Gratis: Lær mer om GTD - metodikken

Abonner på vårt gratis inspirasjons-nyhetsbrev!