Seminarer

Seminarer i Getting Things Done® (GTD)

Seminarer - se vår oversikt

SEMINARER: Din vei til å kunne mestre din arbeidsflyt på tre nivå:

01 FUNDAMENTET

Ønsker du å bli mer effektiv i jobben? Få gjort mer av de riktige tingene? Kanskje stresse litt mindre? Få mer oversikt og kontroll over alt du har forpliktet deg til? Oppleve mer mestring i hverdagen?

Delta på et veldig praktisk orientert “hands-on” kurs som lærer deg de fem stegene i Getting Things Done® (GTD). Etter kurset har du fått etablert et GTD® system for å håndtere alle dine forpliktelser. Du vil lære den grunnleggende tankeprosessen for å kunne fatte tydelige beslutninger og holde deg ovenpå dine forpliktelser.

Undervisningen fortsetter etter kurset via en app på din mobiltelefon. Du mottar påminnelser, tips og råd og kan repetere metodikken over tid. Du får tilgang til lærerike videoer, dokumenter, artikler og andre ressurser. Du følges opp av appen i 16 uker etter kurset og har tilgang på alt materiell der i 12 måneder. Du kan også måle din egen fremgang over tid, og få hjelp til å nå ditt mål om å komme i gang med GTD. Om du ikke ønsker app, kan du velge å få påminnelsene via epost i stedet. Du kan også få tilgang til alle ressursene via nettbasert pålogging.

Leveres som:
Virtuelt kurs (3 økter på 120 minutter, levert i løpet av 3 påfølgende dager)

Midlertidig ikke tilgjengelig: GTD Oppstartspakke (2 dager, inkl praktisk workshop = best verdi) og heldagsseminar (samme som dag 1 av GTD Oppstartspakke)

02 PROSJEKTER & PRIORITERINGER

Etter å ha fullført nivå 1: Fundamentet har du konstruert et velfungerende system for å håndtere dine forpliktelser fra dag til dag. Nå er tiden kommet for å løfte blikket til dine ansvarsområder og dine prosjekter. På nivå 2 lærer du hvordan du planlegger prosjekter med den Naturlige planleggingsmodellen og får en full oversikt over alle dine prosjekter. Du vil også lære hvordan du kan bruke sjekklister på den mest effektive måten og du utvikler et helhetlig og integrert system som håndterer alt som livet kaster mot deg.

Forutsetning: Må ha deltatt på GTD Oppstartspakke eller tilsvarende.

Leveres som:
Kun som virtuell coaching. Kontakt oss for mer informasjon.

Midlertidig ikke tilgjengelig: GTD Mestre arbeidsflyt: Nivå 2: Prosjekter og prioriteringer, heldagsseminar

03 FOKUS & RETNING

Lær en dynamisk modell for å tydeliggjøre og justere dine forpliktelser, verdier og interesser på alle nivåer, og la visjon møte handling og gjennomføring. Dette kan du bruke resten av livet for å forbli positivt orientert og hensiktsmessig engasjert, uansett hva som skjer.

Forutsetning: Må ha fullført nivå 01:Fundamentet og nivå 02:Prosjekter & prioriteringer først.

Leveres som:
Kun som virtuell coaching. Kontakt oss for mer informasjon.


Les vår personvernerklæring og hvordan vi bruker informasjonskapsler/cookies