For deg som ønsker å sette fart på karrieren din

Se en kort video om din lederkarriere.

Ønsker du å sette fart på lederkarrieren din? Vår erfaring er at din verdi som leder på toppnivå er direkte knyttet til din evne til å håndtere stadig mer tvetydighet og ufullstendighet. Samtidig krever jobben at du skal håndtere større og mer komplekse problemstillinger på en effektiv måte. Så hvordan får du dette til?

Ønsker du å komme i gang raskt? Bruk chatboten for å booke en uforpliktende prat!

I produktivNorge jobber vi med å lære bort Getting Things Done® (GTD), en metodikk utviklet over 30 år som gir deg en strukturert tilnærming til å håndtere en stadig mer kompleks arbeidshverdag. Og den hjelper deg å fokusere på det som virkelig betyr noe både på jobb og hjemme.

Vi er en del av et globalt nettverk som opererer i 78 land og vi tilbyr dette som kurs og 1-1 coaching, ansikt til ansikt, men også online.

Metodikken gjør at du kan stresse mindre og oppnå mer på kortere tid. Våre kursdeltakere forteller oss at metodikken gjør dem mye mer produktive og 81% sier at å ta i bruk GTD har gjort dem lykkeligere.

Video: David Allen forteller litt om historikken om GTD coaching og hva du kan forvente deg.

Om oss

Vi er sertifiserte GTD-instruktører og har undervist ansatte og ledere i små og store bedrifter i hele Norge. Vi er veldig stolte av tilbakemeldingene våre kunder gir oss, hvor 97% av våre kursdeltakere anbefaler seminarene våre til andre og 99% anbefaler våre instruktører og coacher til andre.

Vi tror det er fordi vi elsker å lære bort GTD. Metodikken har gang på gang hjulpet mennesker i deres hektiske hverdag og det finnes for oss ikke en mer givende ting enn å være til hjelp for andre.

Du kan sende oss en melding her eller bruke chatboten for å booke en uforpliktende prat.


Les vår personvernerklæring og hvordan vi bruker informasjonskapsler/cookies

Gratis: Lær mer om GTD - metodikken

Abonner på vårt gratis inspirasjons-nyhetsbrev!