GTD Installasjonslab

Dette webinaret er svært praktisk og konkret bygd opp. Du får satt opp ditt eget system gjennom å kombinere ditt valgte listeverktøy med din eksisterende kalender og epost. Alt som gjennomgås bygger på metodikken i Getting Things Done. Målet er at du ved slutten av dagen skal være fullt ut i stand til å bruke ditt nye GTD-system i møte med din hverdag både på jobb og hjemme.

Vi leder deg gjennom et praktisk oppsett av dine lister med Prosjekter, Engang/kanskje, Venter-på og Neste handlinger. Du lærer også hvordan dette kan kombineres med din eksisterende kalender og epost, uansett hvor du har disse.

tomme-hodet

Full kontroll på epost og kalender

Gjennom coaching basert på konkrete eksempler, lærer du hvordan du kan oppnå full kontroll over din egen kalender og epost. For å bruke din kalender optimalt, er det viktig at du kun legger inn de aktivitetene som er knyttet til et bestemt tidspunkt eller en bestemt dato. Listene dine kan hjelpe deg å holde styr på alt annet. Med en oversiktlig kalender kan du disponere tiden din enda bedre. Du får gjort det planlagte arbeidet og kan håndtere avbrytelsene som dukker opp i løpet av uka.

For å kunne oppnå bedre kontroll over eposten din, hjelper vi deg å skille ting du skal gjøre noe med, fra alt som du bare kan arkivere eller kaste. Uansett status på din egen innboks, i løpet av denne dagen vil du ha kommet langt i å oppnå Inbox Zero.

Kommende åpne webinar:

Ingen planlagte seminarer.

Webinaret forutsetter at du har grunnleggende kjennskap til GTD. Mangler du dette, anbefaler vi GTD Oppstartspakke online, som kombinerer vårt grunnkurs med dette webinaret.

tir 27.04.21
- fre 30.04.21
09.00 - 11.00 Schibsted Påmelding stengt

 

Tom innboks, også kalt Inbox Zero

Tom innboks, også kalt Inbox Zero

 

Eksempel på et anbefalt GTD-oppsett.


Les vår personvernerklæring og hvordan vi bruker informasjonskapsler/cookies

Gratis: Lær mer om GTD - metodikken

Abonner på vårt gratis inspirasjons-nyhetsbrev!