Webinar – Guidet Ukentlig revisjon

Webinar ukentlig revisjonWebinaret leder deg gjennom GTD Ukentlig revisjon og setter deg i stand til å ta i bruk denne prosessen som en pålitelig del av ditt eget system.
Delta på webinar fra din egen PC og lær hvordan du kan oppnå mer kontroll og bli mer produktiv med GTD Ukentlig revisjon.

Du lærer å bruke GTD Ukentlig revisjon for å:

  • Oppnå klarhet ved å behandle alle dine løse tråder
  • Komme ajour ved å se over systemet ditt og oppdatere listene
  • Fange opp og forsterke dine kreative tankeprosesser

«Det føltes trygt og godt å gå gjennom en komplett Ukentlig revisjon med en som kan det, og ha muligheten til å stille spørsmål underveis. Ved å berøre alle områder følte jeg en vesentlig lettelse, og et sterkt ønske om å bruke mer tid på Ukentlig revisjon. Dette er det nyttigste jeg har opplevd i GTD på en god stund.»

– Kursdeltaker, våren 2016

«Vil bare si at det var utrolig motiverende å se over dette igjen. Håper å komme igang igjen»

– Kursdeltaker, våren 2018

produktivNorge har Nordens eneste sertifiserte GTD-instruktører. Lær av de beste!

OBS: Dette webinaret er kun åpent for tidligere deltakere på GTD Fundamentet.

Er dere mange fra samme bedrift som ønsker å lære mer om GTD? Ta kontakt, så utarbeider vi et skreddersydd undervisningsopplegg til gode gruppepriser.

Du vil motta en epost etter bestilling med tekniske og praktiske detaljer om hvordan du deltar. Vennligst les gjennom våre tekniske krav og betingelser før du melder deg på.

Trenger du litt drahjelp for å etablere Ukentlig revisjon som en vane? Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få en påminnelse om å gjennomføre Ukentlig revisjon levert direkte til din epost-innboks hver fredag.

Kursdatoer


Vårt nettsted bruker informasjonskapsler/cookies. Les mer om hvordan disse benyttes